Troppstur Åsa 15-17. Nov

Vi gjenntar fjorårets suksess og inviterer til tur i skogene til han Anders Nordby.

Oppmøte ved Ringkollbommen, vi går til hytta til Anders ( ikke lange biten å gå) setter opp lavvo/ gapahuk.. ASPIRANTENE som blir med kan få sove inne på hytta denne natta om de ønkser. Vi lager en felles gryte denne kvelden. Meld fra om allergier til Anka.

Husk at det du pakker i sekken din må du klare å bære med deg!! Bruk pakkeliste som ligger på rugge.org for vinter. Pakk vanntett.

Lørdag går vi inn i skogen og bruker dagen der. Vi lager gapahuk som vi skal sove i denne natten. Vi har forskjellige altiviteter igjennom helgen så bli med å ha det gøy! Mat til frokost, lunsj og kveldsmat må du ta med deg. Info om middag lørdag kommer vi tilbake til.

Søndag går vi videre og havner på gården til Anders. Det er her speiderene kan bli hente igjen ( Nordbyveien 23, 3512 Hønefoss)

Vi gleder oss til å skape nye eventyr med deg!

Ann Katrin Fowler Frog

Småspeiderleder